Suntem bucuroși să anunțăm noul nostru parteneriat cu FerboRain, producător renumit de echipamente de irigat din Italia.

FerboRain, producător renumit de echipamente de irigat din Italia a devenit partener IPSO Agricultură. Ferbo a fost prima companie din Italia care a produs mașini profesionale de irigare. Gama largă și diferențiată de producție se adaptează nevoilor diverse ale clientului.

 

Tamburii cu furtun FerboRain, cu capacitățile lor inovatoare, au pierderi de presiune scăzute și costuri reduse de întreținere. De asemenea, pot fi integrate pe Tamburi agregate de pompare, care să le permită fermierilor să aibă acces la și mai multe soluții; pentru acest lucru, FerboRain lucrează în directă cooperare cu cei mai buni producători de motoare și pompe. Situată în inima orașului Montefeltro, între regiunile italiene Marche, Toscana și Emilia Romagna. Ferbo este o companie hotărâtă și de încredere, care și-a pus bazele pe capacitatea de a oferi soluții inovatoare pentru a răspunde nevoilor pieței.

 

Marca Ferbo se distinge prin calitate în termeni de produse, servicii și asistență pentru clienți. Acest lucru înseamnă că beneficiezi de experiența de lungă durată specifică sectorului și de cunoștințele tehnice, împreună cu utilizarea tehnologiilor avansate, a sistemelor de procesare robotică, a materialelor de înaltă calitate și a operatorilor specializați.