IPSO Agricultură deschide sediul cu numărul 18 la Vaslui

Compania IPSO Agricultură continuă procesul de dezvoltare și de consolidare a poziției în teritoriu, prin deschiderea, începând cu această toamnă, a unui nou sediu la Vaslui. Noua locație, oferă suportul necesar fermierilor care își desfășoară activitatea în județul Vaslui, pentru aprovizionare cu piese de schimb în perioada campaniei de recoltat, dar și în extrasezon, pentru a limita la minim timpul în care utilajul staționează din cauza problemelor tehnice.

Alături de fermieri, specialiștii IPSO Agricultură au cinstit deschiderea punctului de lucru numărul 18, o cifră care arată angajamentul pe termen lung asumat de către companiei, acela de a furniza utilaje de cea mai bună calitate și servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde.

”Vaslui, cea mai nouă locație IPSO Agricultură deservește toți fermierii din județ și din împrejurimi. Această locație asigură, în principal, necesarul de piese de schimb, practic, un serviciu post-vânzare pentru clienții noștri din zonă. Necesitatea deschiderii acestei locații a apărut în mod firesc, tocmai pentru că, această zonă a Moldovei nu era suficient de bine acoperită de către IPSO Agricultură. Având în vedere dificultățile pe care le înregistram la soluționarea problemelor fermierilor, în special din cauza timpului pe care îl pierdeam pe drum, era nevoie să venim noi mai aproape de clienții noștri. Am luat decizia să deschidem acest sediu chiar în Vaslui pentru a putea acoperi cât mai bine zona. Rolul sediului este unul extrem de simplu, suntem mai aproape de fermieri în ceea ce privește distribuirea pieselor de schimb, mai ales pe perioada campaniei când timpul de intervenție asupra utilajului este unul foarte scurt, atunci, în mod evident piese de schimb trebuie să fie aproape de ei. Pentru piesele de schimb, fermierii, fie vin personal la sediu, fie fac o comandă telefonică și ulterior vin și ridică piese. Am deschis locația cu numărul 18 tocmai ca urmare a solicitărilor venite din teren și a fost și o promisiune făcută față de clienții din această zonă”, a declarat Vasile Nica, manager regional IPSO Agricultură-Roman.

Sediul de la Vaslui, din strada Stefan cel Mare, nr.16 A inaugurat în data de 14 septembrie a acestui an, include un showroom, birouri comerciale, o magazie de piese de schimb, o magazie de piese mari și uleiuri, un oficiu și o curte exterioară cu cinci locuri de parcare și unde se pot depozita utilaje mici și medii, cu o suprafață de 80 mp. Producătorii agricoli au la dispoziție două numere de telefon, atât pentru partea de piese de schimb, cât și pentru service, astfel încât angajații IPSO să răspundă într-un timp cât mai scurt solicitărilor acestora.

Contacte Vaslui:

0374 826 074/075 (telefon fix)

0741 296 108 (service)

0753 045 567 (piese)

0374 826 076